Arsip Tag: Teater Palma SMANI Tengaran

Sekar Kinanthi [2]

Sekar Kinanthi [2] Tidhem wah peteng, hanamung sekar Kinanthi katembangaken kanthi ririh wening. Padha gulangen ing kalbu… Ing sasmita amrih lantip… Aja pijer mangan néndra…Kaprawiran dèn kaèsthi… Pesunen sariranira… Cegahen dhahar lan guling. (Wedatama, pupuh Kinanthi pada 1, anggitanipun Sinuwun Dalem PB … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Kawruh Sekar | Tag , , , , | 1 Komentar