Arsip Tag: Kegedhѐn Karep Kurang Sregep

Kegedhѐn Karep Kurang Sregep

Kegedhèn Karep Kurang Sregep Pamaos Wijikinanthi kang kinabektèn, apa panjenengan kangen karo pasugatan tulisan anyar ing blog iki? Wéladalah géèr kegedhèn rumangsa ana sing ngangeni tulisan…. Ganep rong wulan, blog Wijikinanthi ora atur pasugatan tulisan anyar.

Dipublikasi di Kawruh Sapala | Tag | Meninggalkan komentar