Arsip Tag: garengpung

Mangsa Mareng

Geguritan Mangsa Mareng Ngier..ngier…swara garengpung wiwit abyor sumawur Nedahaken mangsa rendheng sampun binabar Sasmitaning alam ingkang endah Dados tuntunaning para juru among tani Ngier..ngier…swara garengpung wiwit abyor sumawur Tirta tumetes nilar akasa Ginantosan mangsa ketiga Paring berkah mring bantala binuka … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Sekar Geguritan | Tag , | 2 Komentar