Kegedhѐn Karep Kurang Sregep

Kegedhèn Karep Kurang Sregep

wijikinanthi selapananPamaos Wijikinanthi kang kinabektèn, apa panjenengan kangen karo pasugatan tulisan anyar ing blog iki? Wéladalah géèr kegedhèn rumangsa ana sing ngangeni tulisan…. Ganep rong wulan, blog Wijikinanthi ora atur pasugatan tulisan anyar.

Blog Wijikinanthi iki minangka blog katelu kang dakrancang. Minangka pambarep ya blog rynari.wordpress.com kanggo nulis corétan enthèng saka kebonan, apa baé bisa kacritakna, sing enthèng-enthèng ora usah mikir abot. Blog kapindo, suprihati.wordpress.com karancang kanggo wadah issue kebon uga kanggo madhahi tulisané para taruna kebon. Déné Wijikinanthi.wordpress.com kasedya kanggo ngudi kawruh kabudayan Jawi. Saben blog nduwèni ciri/gènré kang beda, ancase ben ora jumbuh tur nggampangaké update ngisi tulisan anyar.

Lah apa ya nulis iku angèl? Sakjané ya ora, lha gur kari nulis cethak-cethik. Apa kentèkan bahan kang ditulis? Apa manèh stok bahan, lha wong apa waé kang didulu, dirungu, dirasa bisa dadi tulisan. Oo apa kurang wektu ya? Saben titah pinaringan wektu kang padha yaiku 24 jam, kari piyé anggone ngecakké wektu peparing adi iki. Lha sing kurang apa ya? Yaiku kurang sregep…. Dadiné kegedhèn karep kurang sregep….. Muga-muga ing wektu ngarep, sregepé diundhakné sithik karebèn bisa atur pasugatan tulisan anyar.

Apa para pamaos wijikinanthi uga naté ngalami kegedhèn karep kurang sregep, banjur kepriyé carané ngudhari? Mugya kersa paring pangandika tuladha, matur nuwun.

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Kawruh Sapala dan tag . Tandai permalink.

Sekar adi saking pamaos

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s