Eloke Telogowarno-Dieng

Eloke Telogowarno-Dieng

Telaga Warna, Dieng

Eloke Telogowarno-Dieng

Para pamaos wijikinanthi kinasih, iki saperangan cilik oleh-oleh saka wisata bebarengan para ibu dasawisma Anggrek menyang tlatah Dieng kang kalebu ing tlatah Wonosobo lan perangan Banjarnegara. Telogowarna kang dempet karo telogo Pangilon kinupeng dening tetuwuhan kang njalari hawa edum. Ora adoh saka papan iki panjenengan isa tindak kawah Sikidang, papane panas lan rada mambu sengak welirang, mula aja kelalen ngagem payung/topi lan masker. Sugeng wisata alam ing Dieng.

Eloknya Telagawarna-Dieng

Endahe Telogowarno-Dieng

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Sekar Setaman, Sekar Wisata dan tag , , , . Tandai permalink.

4 Balasan ke Eloke Telogowarno-Dieng

  1. Ping balik: Melacak Jejak Bima di Dieng | RyNaRi

  2. Ping balik: Tembang Telagawarna | RyNaRi

  3. Lois berkata:

    Wah postingan menika ngelingaken wanci kesah dateng Dieng ing tahun 2009 🙂
    ___
    Inggih kaendahan telogowarno ingkang adamel renaning manah

    Suka

  4. Ping balik: Cantiknya Cantigi di Kawah Sikidang | RyNaRi

Sekar adi saking pamaos

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s