Kaelokaning Suket

Kaelokaning Suket [Reblog: Pesona Rumput (Kaelokaning Suket)]

Postingan punika minangka sarana sinau kadospundi caranipun reblog. Nelakaken kaendahanipun suket ing kasunyatan saha suket pagesangan kula punapa dene panjenengan ingkang sampun kababar ing blog rynari.

RyNaRi

Pesona Rumput (Kaelokaning Suket)

bunga rumput “Anadene manungsa iku dina-dinane kaya suket, ….. ”

Anadene manungsa iku dina-dinane kaya suket, …..

Juru pangripta paring gambaran menggah gesanging manungsa ingkang boten langgeng, kadosdene suket kang gesang namung sakedhap, lajeng alum lan garing. Sinaosa umuripun boten dangu, suket punika nggadhahi maneka warni sifat lan kita saged nyinau suket.

Lihat pos aslinya 428 kata lagi

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Sekar Sanepan dan tag , . Tandai permalink.

Satu Balasan ke Kaelokaning Suket

  1. Ping balik: Kadospundi Cara Reblog ing WordPress? | Wijikinanthi

Sekar adi saking pamaos

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s